TOKAT / ZİLE - Mehmet Akif İlkokulu

Ock

Okulumuz 3.sınıf öğrencilerine İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından "Sağlıklı Beslenme ve Obezite Eğitimi" düzenlendi.

Ock

Bakanlığımız tarafından hazırlanan dönem sonu faaliyet planı kapsamında okulumuz 3-B sınıfında sinema etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimizin oldukça eğlendiği etkinlikte emeği geçen öğretmenimiz Osman KURT'a ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ock

Bakanlığımız tarafından hazırlanan dönem sonu faaliyet planı kapsamında okulumuz 2-B sınıfında bilgi yarışması düzenlendi. Öğrencilerin eğlenerek öğrendikleri yarışma oldukça çekişmeli gerçekleşti. Faaliyette emeği geçen öğretmenimiz Yasemin AKAY ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul koridorumuzda Dede Korkut Hikayelerine ait pano çalışması hazırlandı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında 3-B sınıfında Hacivat ve Karagöz hikayesi canlandırma etkinliği düzenlendi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda deprem risklerini azaltma faaliyetleri kapsamında Çök-Kapan-Tutun tatbikatı düzenlendi. Eğitim videolarının öğrencilere izlettirilmesinin ardından öğrencilerimiz yapılan tatbikata katıldı.

Ara

12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Yerli Malı haftası dolayısıyla okulumuzda etkinlikler düzenlendi. Yerli malının, sağlıklı beslenmenin ve tutumlu olmanın öneminin vurgu yapıldığı etkinlikerde öğrencilerimiz bilgilendirildi. Etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor sağlıklı bir yıl diliyoruz.

Ara

Bakanlığımız tarafından hazırlanan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi " kapsamında okulumuzda "Bilen Oturur Etkinliği " düzenlendi. Eş anlamlı kelimelerle çalışan öğrencilerimiz faaliyet esnasında hem eğlendiler hem öğrendiler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Kızıla Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasında okulumuz öğrencisi Berrak ATEŞ ilçe 1.si olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmen ve velimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından öğrencilerimiz tarafından şiirler okundu ve hazırlanan gösteriler sergilendi. Program dolayısıyla Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve edebiyete intikal eden tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyor tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

13-17 Kasım tarihlerinde yapılan bir haftalık ara tatilin ardından öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz 20 Kasım tarihinde tekrar eğitim öğretim faaliyetlerine başladılar. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz

Kas

Atatürk'ün edebiyete intikalinin yıldönümünde okulumuzda Atatürk'ü Anma programı düzenlendi. Geniş katılımla gerçekleşen program saat 09:05'te sirenlerin çalmasıyla başladı. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden programda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan etkinlikler sergilendi. Program dolayısıyla emeği geçenlere teşekkür ediyor; Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ü birkez daha saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyet'in 100.yılı etkinlikleri kapsamında Zile Cumhuriyet Başsavclığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü koordinesinde Zile Cumhuriyet Başsavcısı, Zile İlçe Milli Eğitim Müdürü, Daire Amirleri, Şube Müdürleri, daire personelleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile okulumuzda fidan dağıtımı ve dikim etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliklikte emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

Nice Yüz yıllara... Okulumuzda Cumhuriyet'in 100.yılı kapsamında kutlama programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından okul çevresinde Cumhuriyet yürüyüşü düzenlendi. Çevre sakinlerinin de geniş katılım gösterdiği yürüyüşten sonra öğrenciler hazırlamış oldukları gösterilerini sundular. Oldukça geniş katılımla gerçekleşen törende emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm paydaşlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz.

Çok Yaşa Cumhuriyet